kunde, navn

Økonomiintegration
Vil du spare tid på revisoren? Læs om vores økonomiintegration her.

Læs mere

Få en præsentation
Vil du høre mere om POS-TOOL Baker? Få en uforpligtende præsentation. Kontakt os her.

Læs mere

Marketingpakke
Læs om vores marketingpakke der sikrer dig en ensartet kommunikation til dine kunder.

Læs mere

BAKER

Hvad er POS-TOOL BAKER
POS-TOOL BAKER er et komplet og målrettet kassesystem, som er udviklet til bagere og konditorer. Med systemet får du en touchskærm med indbygget PC og et basismodul med tilhørende administrationsprogram, som kan styres fra baglokalet. POS-TOOL BAKER tilgodeser alle de behov, som enhver moderne bagerforretning måtte have til sit kassesystem, og tager udgangspunkt i en basisløsning, som kan udbygges alt efter den enkelte bagers behov.

 

Et kassesystem skræddersyet til netop din forretning
Alle varer findes i systemet, hvilket betyder, at du kan se, hvornår du sælger hvad og hvor meget. POS-TOOL BAKER giver dig derfor et godt overblik over dit produktsalg på helt specifikke varer – og på hvilke tidspunkter du sælger, og hvornår du får udsolgt.

 

Effektiv og hurtig ekspedition
Med touchskærmen i dit bageri kan du let foretage ekspeditioner på en hurtig, nem og intuitiv facon. Og med det integrerede nummersystem glider køen af kunder effektivt gennem ekspeditionen.

 

En nemmere hverdag for både ejere og ansatte
Med POS-TOOL BAKER får du en løsning, som giver dig værktøjer, tid og overskud til at kunne optimere lige den del af forretningen, som er relevant på det givne tidspunkt.

 

Få vigtige nøgletal så du kan styre din salgsindsats
Du vil med dette system få maksimal styring på dine kassefunktioner – herunder minimere svind, opnå hurtig og effektiv kundeekspedition, samt få de nødvendige nøgletal til at kunne målrette din salgsindsats. Du vil således også kunne optimere din produktion og derved smide mindre ud.

 

Kvalitetsprodukt til meget konkurrencedygtige priser
Du kan enten købe eller leje de hardware-elementer, som ønskes til netop din forretning. Vores priser på hardware er på sådan et niveau, at du altid kan være ’up-to-date’ med nyt udstyr, og ikke behøver at beholde gammelt, udslidt udstyr.

 

Nem udvidelse
Du kan nemt og hurtigt bygge din løsning op, modul for modul, så den matcher netop dine behov. Da løsningen er online-baseret, har vi mulighed for at tilbyde dig den helt rigtige kombination af moduler og hardware, hvilket sikrer, at du kan få det optimale ud af POS-TOOL BAKER. Du kan styre alle kasser og produkter fra ét centralt sted, og det er derfor nemt for dig at bevare overblikket over din forretning, samt ændre og tilpasse i det omfang det er nødvendigt.